Команда ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва «СЛІД» успішно захистила свою ідею у «Школі соціального лідерства».

Учасники Світланка Чернявська, Іра Шикша, Лілія Василенко, Денис Титов отримали оцінку «А» від конкурсної комісії і тепер готові впевнено рухатись далі, реалізовуючи проєкт «Обираю соціальну роботу».

Учасники вирішили розповісти про ідею свого майбутнього проєкту.

«У нашій команді питання теми було наскільки зрозумілим, що ми навіть його не обговорювали», — сміючись, зазначили учасники.

На створення авторського проєкту з формування позитивного іміджу фахівців соціальної сфери студентів надихнула проблема поширення стереотипів й упередженого ставлення про соціальних працівників. Мовляв, їхнє майбутнє — волонтерство або догляд за людьми літнього віку.

Головна ідея, яку хоче донести команда — це популяризація соціальної роботи та створення позитивного іміджу соціального працівника.

На думку учасників, головна перевага проєкту — це практичне значення, адже незабаром ця ідея буде втілена в життя.

«Це дуже крутий досвід, і ми ні в якому разі не пошкодували про те, що наважилися на це. Хоча це ще не фініш, може ще встигнемо», — пожартували учасники і додали: — Насправді ми радіємо бути частиною активних і цілеспрямованих однодумців, які готові змінювати цей світ. Чекаємо зустрічі в Одесі, на наступному етапі впровадження проєкту».

Хочемо висловити щиру вдячність мотиваторці Марині Матвійчук за цілодобову підтримку, допомогу й терпіння у роботі:

— Наша маленька перемога — це результат вивчення вашого курсу з соціального проєктування, — зазначає команда.

Радіємо, що така активна молодь — наші студенти. Успіхів та нових звершень!

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва