Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяла участь у засіданні обласної Студентської ради при Черкаській ОВА, яке проходило в межах всеукраїнського проєкту від ГО «Українська асоціація студентів» — «Перші кіборги. 106 років бою під Крутами».

Захід проходив на базі Черкаського державного технологічного університету. Під час зустрічі учасники переглянули фрагменти фільму «КРУТИ 1918» та обмінялися думками про історичні події боротьби українців за своє майбутнє.

— Події тогочасності демонструють нам, що таке об'єднана боротьба, особливо молоді проти режиму окупантів. Нині більша частина студентської молоді боронить територіальну цілісність нашої країни та відстоює права українського народу. Події 1918 років та сьогодення показують, що саме українська молодь буде стояти до кінця захищаючи незалежну Україну, — поділився студент ННІ міжнародних відносин, історії і філософії Андрій Косов.

Також у ході спілкування молодіжні лідери поділилися досвідом роботи студентського самоврядування у своїх закладах освіти, розповіли про залученість до волонтерського руху, а також обговорили перспективи подальшої співпраці.

Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького