18-19 квітня в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біології для класичних та педагогічних університетів. Олімпіада відбувалася у два тури: перший тур передбачав перевірку теоретичних знань із базових біологічних дисциплін; другий тур — це вміння показати практичні навички і теоретичні знання.

За рішенням компетентного журі дипломом першого ступеня нагороджено студентку 4 курсу спеціальності «біологія» ННІ природничих наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Катерину Лавріненко.

Також грамотою оргкомітету було відзначено студента 4 курсу ННІ природничих наук Черкаського національного Миколу Ларіонова.

– Я маю шалену підтримку рідних та друзів і таких геніальних викладачів у своєму рідному ННІ природничих наук! На другому курсі на олімпіаді я мала відзнаку за високий рівень теоретичної підготовки, на третьому – 3-тє місце, а от тепер на четвертому курсі — стала переможницею, — говорить Катерина Лавріненко.

Навчально-науковий інститут природничих наук