Вдруге у Черкасах відбувається книжковий фестиваль цього разу кафедра образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького долучилась до цього дійства. Студенти кафедри провели декілька творчих майстер-класів для відвідувачів. Марія Копил, Катерина Сигидюк та Катерина Тетьора разом із дітками виготовляли веселі закладки для книжок;  Анастасія Пилипенко, Марина Буренко навчали відвідувачів створювати позитивні текстильні автопортрети.

Другого фестивального дня працювали над створенням листівки-витинанки Раїса Васильєва, Тетяна Черниш та Аліна Михайлова. Творча, натхненна атмосфера заходу не залишила байдужим нікого, тож долучались до майстер-класів не лише діти, але і їх батьки.

Книжковий фестиваль у Черкасах — це гарна можливість для кожного познайомитись із творчими та активними людьми, зустрітись із однодумцями, побачити та придбати сучасні видання. Для молодого дизайнера та художника дуже важливо побачити шляхи реалізації свого потенціалу, оглянути художній та естетичний рівень сучасних видань. Участь студентів у проведенні майстер-класів дає їм змогу передати свій художній досвід дітям та дорослим, отримати задоволення від спілкування із учасниками та застосувати набуті педагогічні навички.

Кафедра образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва