Українським студентам, викладачам та науковим працівникам, які постраждали від війни та шукають можливості для продовження навчання, реалізації дослідницького проєкту чи наукової роботи, пропонується взяти участь у міжнародній онлайн-конференції «Chance for Science Conference 2022» («Шанс для науки 2022»).

Конференція проходитиме 8-9 вересня 2022 року онлайн на базі Лейпцизького університету (Universitat Leipzig).

Під час цієї конференції учасники можуть поділитися інформацією щодо своєї дослідницької діяльності, наукового досвіду, а також сформувати у своїй дисципліні мережу. Крім того, науковці, практики, представники бізнесу та науково-дослідних установ Німеччини зможуть зв’язатися та налагодити співробітництво з викладачами і науковцями, які постраждали від війни в Україні.

Учасники конференції протягом 10 хвилин зможуть представити свої досягнення та пропозиції.

Спікерами будуть викладачі та науковці Лейпцизького університету, Університету Фрайбурга, Університету Гумбольдта (м. Берлін), Університету Хагена, Національної академії педагогічних наук України, Сумського державного університету, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Донецького національного технічного університету, Одеської національної академії харчових технологій, Луцького національного технічного університету.

Програму можна отримати на електронну адресу після реєстрації.

Реєстрація для спікерів та слухачів відкрита до 7 серпня 2022 року. https://chance-for-science.eu/index.php/registration

Електронна пошта для контактів: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детальніша інформація доступна за посиланням: https://chance-for-science.eu/