bgb
 
 
 
 
 

Днями відбулася звітна конференція первинної профспілкової організації Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. У роботі конференції взяли участь проректор з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галина Гаврилюк, голова обкому Профспілки працівників освіти і науки України Ольга Жалдак, директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, керівники підрозділів.

Голова профкому Анатолій Стеценко доповів про роботу профкому університету за 2018 рік.

Голова ревізійної комісії Катерина Гривачевська підтвердила, що діяльність профкому відповідає статутним вимогам.

До обговорення також долучилися директор навчально-наукового інституту природничих наук Максим Гаврилюк, доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Олена Макаринська, завідувач гуртожитку № 5 Тетяна Макcименко, студент 2 курсу навчально-наукового інституту інформаційних та освітніх технологій Руслан Пархоменко.

Під час звітної конференції делегати затвердили звіт ревізійної комісії.

Постанову звітної конференції зачитала доцент кафедри української літератури та компаративістики Оксана Вертипорох.

На посаду заступника голови профкому обраний кандидат біологічних наук, старший викладач кафедри біології, екології та агротехнологій Олександр Ілюха. На посаду заступника голови профкому у справах студентів обраний студент 2-го курсу навчально-наукового інституту інформаційних та освітніх технологій Руслан Пархоменко.

Профком ЧНУ імені Богдана Хмельницького