Професорка ННІ інформаційних та освітніх технологій ЧНУ ім. Б. Хмельницького, докторка педагогічних наук, завідувачка кафедри математики та методики навчання математики Ніна Тарасенкова долучилася до розробки та презентації модельних навчальних програм з математики для 5-6 класів НУШ.

Програма розроблена спільно з докторкою педагогічних наук, професоркою, членом-кореспондентом НАПН України Світланою Скворцовою. Ця навчальна програма з математики для 5-6 класів НУШ є єдиною з презентованих, що містить розгорнутий й детальний опис очікуваних результатів навчання, які є вимірюваними й реально досяжними для учнів, включаючи конкретизацію приросту математичної компетентності від теми до теми, показ змісту кожної теми через змістові лінії та багато іншого.

Для ознайомлення з презентованими програмами потрібно перейти за лінком. Авторки навчальної програми запрошують усіх небайдужих учителів математики ознайомитися з нею та долучатися до подальшої співпраці в галузі оновлення навчальних програм з математики. 

Кафедра математики та методики навчання математики