Чергова панельна дискусія на тему: «Світова безпека й Україна: сьогоденні і майбутні виклики» відбулася в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Захід пройшов у межах циклу науково-просвітницьких заходів, спрямованих на вивчення студентами ННІ міжнародних відносин, історії та філософії теоретико-методологічних засад, сутності, характеру та основних функцій аналізу зовнішньої політики.

Відкрита лекція-дискусія Володимира Огризка була організована за сприяння партнерів Медіацентру ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв». Володимир Станіславович — Надзвичайний і Повноважний Посол, Міністр закордонних справ України (2007–2009 рр.), керівник Центру дослідження Росії, автор книги «Розпад Росії: загроза чи шанс». Його лекція викликала жваве обговорення про повномасштабну війну, світову підтримку України на міжнародній арені, санкційний тиск на агресора, зміну міжнародного політичного ландшафту до якого долучилися як студенти спеціальностей «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Політологія», так і представники наукових, громадських і  державних установ Києва та Черкас.

 Переглянути відеотрансляцію

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії