З 17 по 19 квітня в навчально-науковому інституті економіки і права ЧНУ імені Б. Хмельницького працювала експертна комісія Міністерства освіти і науки України з підготовки бакалаврів за  напрямом підготовки «Облік і аудит» (спеціальність «Облік і оподаткування»).

У складі експертної комісії, згідно з наказом Міністерства освіти і науки України працювали  Микола Бондар, декан факультету обліку та податкового менеджменту Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», доктор економічних наук, професор, голова комісії;  Оксана Артюх, доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Одеського національного економічного університету, кандидат економічних наук.

Члени комісії відвідали кафедри університету, які залучені до підготовки фахівців, а також наукові та навчально-допоміжні підрозділи.

Експертна комісія ознайомилася з поданими документами та матеріалами про діяльність закладу.

Провідні фахівці в галузі бухгалтерського обліку і оподаткування поділилися досвідом та надали важливі рекомендації щодо подальшого розвитку спеціальності. Під час проведення експертизи були налагоджені зв’язки між Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького та структурними підрозділами провідних економічних навчальних закладів.

У результаті перевірки комісія встановила, що Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького спроможний надавати освітні послуги з підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» (071 «Облік і оподаткування») з ліцензійним обсягом 40 осіб денної форми і 40 осіб заочної форм навчання.

ННІ економіки і права