bgb
 
 
 
 
 

В іспанському місті Вальядолід розпочав свій навчальний рік за програмою міжнародної академічної мобільності Еразмус + студент 3 курсу ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Євген Завалін.

— Уперше з початку війни з'явилася можливість для хлопців з-поміж наших студентів взяти участь у конкурсі — зазначає координаторка проєкту, завідувачка кафедри сучасних практик викладання англійської мови Наталія Сливка. — Це відбулося завдяки змінам до правил перетину кордону для чоловіків. Відповідно до цих змін, чоловіки, за умови наявності необхідних документів, можуть перетинати кордон для участі в програмах академічної мобільності, зокрема це стосується і програми Еразмус +.

Поділився своїми першими враженнями про Вальядолід Євген Завалін:

— Це місто чудове та дуже колоритне. За цей час я встиг побувати на концерті надзвичайно популярної співачки в Іспанії та на шоу феєрверків, яке мене дуже вразило. Також в університеті відбулася зустріч студентів Еразмус, де була можливість познайомитися та потоваришувати з іншими студентами, які навчаються в межах цього освітнього проєкту з різних країн світу.

Бажаємо Євгену успіхів у навчанні, нового цікавого досвіду та приємних вражень від Іспанії!

Кафедра сучасних практик викладання англійської мови