bgb
 
 
 
 
 

Завідувачка кафедри німецької філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Леся Овсієнко стала учасницею Міжнародної літньої академії «Deutsch in allen Farben». 

Захід проходив з 26 по 31 серпня 2024 року в м. Варна (Болгарія). Організатором Академії, яка зібрала вчителів і викладачів німецької мови з України, Болгарії, Молдови, Румунії і Туреччини, був  Goethe-Institut. Більше 70 учасників заходу брали участь у воркшопах, надихаючись ідеями від носіїв мови для розробки та проведення занять з німецької мови.

Urs Luger презентував розвиток креативного письма та мислення, Fabian Wege  — цікавий підхід використання музики на занятті. Як поєднати країнознавство і ігри, як привнести рухливі елементи в заняття аби зацікавити, мотивувати і надихнути на креативність учнів та студентів, поділилися досвідом і своїми напрацюваннями Teodora Boar і Cristina Drescan!

Кафедра німецької філології та Леся Овсієнко дякують Goethe-Institut за запрошення та участь у проведеному заході та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

 

Кафедра німецької філології