Найсучасніше обладнання, висококваліфікований персонал для якісного лікування черкащан, а для ЧНУ ім. Б. Хмельницького — перспективи співпраці: у Черкасах  відкрився новий медичний заклад «Німецький діагностичний центр».

Серед почесних гостей на відкритті побував і ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко.

 «Це — соціально відповідальний бізнес. Завдяки партнерам співзасновників наша обласна лікарня отримала як гуманітарну допомогу надсучасні рентген-апарати. Окрім того, домовилися, що в новому центрі за потреби проводитимуть обстеження військовим», — наголосив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Перші гості центру оглянули матеріально-технічну базу і познайомилися з медичним персоналом закладу — лікарями з Києва та Харкова, які у Черкасах знайшли не лише прихисток, а й престижну роботу.

Поспілкувавшись із керівництвом закладу, Олександр Володимирович домовився про взаємовигідну співпрацю. Зокрема, про базу практики для студентів. А медиків запросив долучатися до викладання низки дисциплін і до наукової роботи.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: Черкаська ОВА