Фахівці Центру дистанційної освіти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провели тренінг «Онлайн-сервіси для створення презентацій та візуалізації інформації» для викладачів університету.

Доповідачами тренінгу були Галина Луценко, докторка педагогічних наук, професорка кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій та Денис Дерев’янко, старший викладач кафедри педагогічних наук, освітнього і соціокультурного менеджменту. До участі в заході долучилося близько 40 викладачів  з  усіх  навчально-наукових підрозділів нашого університету.

Під час тренінгу розглядалися принципи створення ефективних презентацій, зокрема обговорювалася важливість ідентифікації ідеї та мети виступу, урахування особливостей аудиторії, підходи до створення сторібордів. Також учасники мали змогу оцінити різні типографічні та дизайнерські рішення, що використовуються при підготовці мультимедійних презентацій, порівняти характеристики сервісів Prezi та Canva. Під час практичної частини тренінгу викладачі  в режимі командної роботи долучилися до створення власних слайдів у презентації Canva.

View the embedded image gallery online at:
http://cdu.edu.ua/news/lutsenko-zhinochka.html#sigProIdef8bff7cd8

Центр дистанційної освіти