Навчально-науковий центр «Інститут міжнародної освіти» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького продовжує підтримувати зв'язки зі своїми випускниками.

Випускники минулого року спеціальностей «Менеджмент» та «Міжнародні економічні відносини» поділилися своїми новорічними привітаннями, а також мріями та планами на новий рік. Щиро дякуємо Тембекту Ахмед Лтаєф Алі, Вілане Темакхуландле Носіхле та Артур Дорін Абена за теплі спогади про рідний університет та з нетерпінням чекаємо наших нових зустрічей. 

Тембекту Ахмед Лтаєф Алі

Привіт усім! Мене звати Тембекту Ахмед. Я випускник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Я дуже сумую за Україною. Я хочу повернутися та продовжити навчання в ЧНУ. Тому бажаю всім нам щастя і миру. З Новим Роком усіх! Я хочу якнайшвидше повернутися і навчатися саме тут, оскільки наш університет дуже професійний. Я сумую за університетом, сумую за всіма своїми друзями та одногрупниками.

Вілане Темакхуландле Носіхле

Доброго дня! Мене звати Темахуландле Носіхле Вілане з Королівства Есватіні. Я випускниця Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Я хочу привітати з Новим роком мій університет та народ України. Хоча ми знаємо, що це не дуже щасливий новий рік, через те, що відбувається в країні, але ми молимося і віримо в Бога, що війна закінчиться, і все повернеться до звичного ритму життя, і українці будуть знову щасливими. Нехай береже вас Бог!

Артур Дорін Абена

Всім привіт! Це Дорін, і я передаю найщиріші вітання Черкаському національному університету імені Богдана Хмельницького. Бажаю вам щасливого Різдва та процвітаючого Нового року. Я молюся, щоб усі наші сердечні бажання здійснилися цього року, і ми всі були щасливими. Слава Україні! Дякую, до зустрічі!