Чи можемо ми уявити своє життя без соціальних мереж? Ютуб, фейсбук, інстаграм, телеграм, тік-ток замінили або відтіснили  на другий план всі інші засоби комунікації.

Начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Сніжана Лисенко запрошує всіх доєднатися до університетських спільнот у соцмережах:

— ЧНУ ім. Б. Хмельницького представлений у всіх популярних соціальних мережах.

На наш YouTube-канал  підписані 1590 користувачів;  у Facebook маємо дві сторінки: ЧНУ ім. Б. Хмельницького  (3,8 тисяч користувачів), ЧНУ – Інформаційна підтримка  (819 користувачів); в Instagram наша сторінка  @chnu_life  має 6088 підписників; у Telegram канал ЧНУ ім. Б. Хмельницького  — 1600 підписників. У популярній серед молоді мережі TikTok   @chnu_life  за нами слідкують 1167 осіб.

Сьогодні не тільки освітній процес здійснюється в онлайн форматі. Усі наші комунікації відбуваються нині онлайн, а буває й таке, що єдиним джерелом інформації стають соціальні мережі. 

Тож доєднуйтеся, позначайте нас, переглядайте наш контент та пропонуйте свій! Розповідайте про свої успіхи і вподобання, про навчання та дозвілля! Запрошуйте друзів і знайомих до нашої спільноти! Давайте зробимо себе і наш університет популярними!

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького