Лекцію на тему «Кібербезпека» прочитав студентам Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Василь Поп-Стасів — радник, голова практики Інтелектуальної власності та ІТ-права міжнародної юридичної фірми «Taylor Wessing» (м. Київ).

Під час лекції майбутні правники дізналися про поняття кіберправа, про методи правового регулювання діяльності в інтернет-просторі, про кібербезпеку та багато іншого.

— Інтернет заволодів усіма сферами суспільного та особистого життя сучасної людини. І правове регулювання цієї сфери стало нагальною потребою. Кіберправо — досить новий напрям у розвитку правовідносин та в юриспруденції. Однак, нині складно собі уявити юриста, який би не розумівся на питаннях інтернет-права. Під час підготовки магістрів  спеціальності «Право» (освітня програма «Приватне право та інтелектуальна власність») ми даємо студентам знання, необхідні в їхній професійній діяльності, — розповіла завідувачка кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін Наталія Попова.

Лекція Василя Поп-Стасіва стала для  студентів ознайомчою. Надалі передбачається провести ще низку занять.

Довідково: Taylor Wessing — міжнародна юридична фірма

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького