2 березня 2018 року 110-ту річницю відзначив Уманський гуманітарно-педагогічний коледж імені Тараса Шевченка. Привітала заклад із ювілеєм делегація Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького у складі першого проректора Василя Мойсієнка, директора ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофія Десятова та директора ННІ економіки і права Василя Андрусяка.

Керівництво коледжу розробило різнопланову програму святкування ювілею. У коридорах закладу гостей зустрічали яскравими виставками, які підготували викладачі та студенти.

Розпочинаючи урочистості, директор гуманітарно-педагогічного коледжу Ольга Чепка ознайомила гостей з історією коледжу та надбаннями і здобутками сучасності.

За дорученням Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич коледж з ювілеєм привітав директор департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування Андрій Шевцов. Також Андрій Гарійович вручив відомчі нагороди кращим викладачам закладу. 

Вітаючи колег, Василь Мойсієнко та Тимофій Десятов відзначили, що коледж — це дружна родина високопрофесійних викладачів, співробітників й активного, заповзятого студентства, яких об’єднує любов до рідної alma mater, вірність і відданість унікальним традиціям, прагнення до підкорення нових вершин і прогресивний погляд у майбутнє. Крім того, представники університету запропонували керівництву коледжу новий поглиблений формат співпраці в освітній та науковій сфері.

Делегація університету відвідала чудовий концерт творчих колективів закладу, які неодноразово завойовували першість на всеукраїнських та обласних конкурсах. 

Щиро зичимо педагогічному і студентському колективам найшвидшого перетворення коледжу в сучасний європейський навчальний заклад зі збереженням здобутків і утвердженням найкращих національних академічних традицій!

 

Перший проректор Василь Мойсієнко