Дистанційне навчання — це нові форми навчання і нові освітні можливості.

Так, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького зареєстровано на платформі дистанційного навчання Coursera.

Американська платформа онлайн-освіти Coursera оголосила про відкриття доступу до понад 3800 своїх курсів через спалах у світі коронавірусу SARS-CoV-2.

Як ідеться в повідомленні на сайті компанії, вона ухвалила таке рішення через те, що багато університетів скасовують навчання в аудиторіях і переходять на дистанційну форму роботи.

«Університети можуть зареєструватися й надавати своїм студентам доступ до понад 3800 курсів і 400 спеціалізацій від найкращих партнерів Coursera з університетських і ділових кіл», — зазначається в повідомленні.

Попередньо доступ для університетів триватиме до 31 липня 2020 року й поновлюватиметься на щомісячній основі. Своєю чергою, студенти, які зареєструються на курси до 31 липня, матимуть до них доступ до 30 вересня включно.

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького теж приєднався до платформи і тепер викладачі та студенти можуть використати можливість, надану освітнім сервісом, опанувати нові курси та отримати сертифікати від провідних іноземних університетів і компаній.

Реєстрація:

— для студентів: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJTEY9LDUH9lX81kwY9GPrWSPBg0fp7k6pBdroqkVLpJi97Q/viewform?fbclid=IwAR2HupViAkVu0I8YRqTKtsfRenBznAnQRD__Doueh8fD0jN8AjO2Jg9f0sY

— для викладачів: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyTwKxibWq0AWZnadZpRZDRiZuNROSOwC7mude1cuOIr_D2w/viewform?fbclid=IwAR1Sqz7Mgws7A9zsOYSzdxg-RUllIs6IuB5GLhwcvEca9dg-oEprL4eV3y4

 

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького