Трудами 21-річної студентки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Владислави Семенченко, яка очолює благодійний фонд «Життя без перешкод», її однодумців, помічників та коштами численних благодійників удалося придбати коштовний слуховий апарат для юної черкащанки Анастасії Іжко, яка мріє навчатися і будувати самостійне життя, інформує «Прочерк».

 Настя пів року заощаджувала свою пенсію з інвалідності, і їй удалося зібрати 12 тисяч гривень. Проте для покупки бажаного апарату було потрібно 28 тисяч,  розповідає Владислава.

Друзі і близькі Анастасії поставили собі за мету допомогти їй почути світ. У грудні відбулося кілька благодійних концертів у торговельно-розважальних центрах Черкас. Але коштів усе одно бракувало. Тоді Владислава Семенченко зважилася на візит до обласної ради, де вона виступила перед депутатами зі зворушливим проханням про допомогу.  Крім того, очільниця благодійного фонду «Життя без перешкод» провела благодійний концерт на підтримку Анастасії. 11 березня в кінотеатрі «Україна» виступив відомий київський скрипаль Володимир Трофімов. У результаті вдалося зібрати понад15 тисяч гривень.

Наразі слуховий апарат придбано. Попереду  доволі складна процедура його налаштування під індивідуальні особливості Анастасії. Друзі і близькі дівчини сподіваються, що він допоможе їй і продовжити навчання, і почути ту музику, завдяки якій удалося придбати омріяний прилад.

Для тих, хто може допомогти благодійному фонду «Життя без перешкод», публікуємо його реквізити: