Колектив Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяв участь у заходах з нагоди Дня Перемоги.

Тисячі містян із квітами в руках пройшли від площі Слави до пам’ятних знаків та меморіального комплексу на Пагорбі Слави 9 травня. Викладачі разом із родинами, студенти Черкаського національного університету поклали квіти до Пагорба Слави та долучилися до загальноміських заходів.

Уже 76 років ми згадуємо про найбільший збройний конфлікт в історії. Він залишив незгладимий слід у пам’яті людства, а в Україні не оминув жодної родини. Український народ пережив окупацію і жахливу розруху, але завдяки незламному духу вистояв, відродив свій край із попелу.

— Вклонімося доземно всім воїнам-визволителям. Не забуваймо й невинних жертв нацизму. Подякуймо також тим, хто самовіддано трудився в тяжкі повоєнні роки. У ці дні згадаймо й тих, хто сьогодні стоїть на сторожі рідної землі, нашого з вами спокою. Побажаймо їм у доброму здоров’ї повернутися додому. А всім нам разом — перемоги й миру на рідній землі, добробуту й затишку в кожен дім, єдності в думках, прагненнях і діях! — зазначив ректор ЧНУ Олександр Черевко.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: студенти ННІ УФСК — Ілля Малоног (1-PR курс, @bokehon),

Олексій Шепель Олексій (1-Ж курс, @chepchik7), Мішель Іванова (1- Ж курс, @singularity18)