Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького долучився до профорієнтаційного заходу «Майдан професій», організованого для учнів і батьків Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13.  

Проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету Денис Дерев’янко,  представники інститутів та факультетів, презентували спеціальності, роздали майбутнім абітурієнтам буклети та проконсультували всіх охочих із питань вступу.

Родзинкою заходу став концерт «ЧНУ — це ми» Фабрики музичного мистецтва «VOICES» (художній керівник — Яна Боровик, звукорежисер — Анна Прокопчук).

— Не так давно ми стояли перед таким самим вибором, як ви сьогодні. І ми жодного разу не пожалкували, що стали студентами саме ЧНУ.  

Адже сьогодні у нашому університеті можна здобути вищу освіту за  56 спеціальностями освітнього ступеня «бакалавр» і  49 спеціальностями освітнього ступеня «магістр», — звернулася до школярів студентка ЧНУ, учасниця вокального колективу «Voices» Анастасія Шостя.

Вона розповіла також про можливості для самореалізації та творчості, які студенти мають. Наголосила, що вся університетська спільнота працює заради перемоги.

А популярні патріотичні пісні у виконанні колективу не залишили глядачів байдужими: артистів  знімали на телефони, їм аплодували та підтанцьовували.

Нагадаємо, актуальну інформацію щодо вступу у 2023 році розміщено на сторінці Приймальна комісія в інстаграмі  та на сайті університету в розділі ВСТУП 2023

Приймальна комісія Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького: тел (067) 83 09 612(063) 80 32 971

Сайтcdu.edu.ua

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій Ірина Березенко