Перший проректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Василь Мойсієнко розповів про особливості підготовки майбутніх фахівців під час засідання голів об'єднаних територіальних громад Черкащини 17 червня.

Про це повідомляють кореспонденти «Нової Доби».

Черкаський національний пропонує освітні послуги за 100 освітніми програмами. Університет щороку набирає понад 2500 абітурієнтів.

— У 2015 році відкрили єдину в області кафедру військової підготовки. Здійснюємо підготовку офіцерів запасу за двома військово-обліковими спеціальностями для Сухопутних військ, — зауважив Василь Мойсієнко та додав, що завдяки співпраці з Командуванням Сил спеціальних операцій викладачі опрацьовують навчальні матеріали та готують матеріальну базу для відкриття ще однієї спеціальності.

Василь Мойсієнко також розповів про центр аналітичних досліджень «Прагма», що функціонує в університеті та здійснює комплексне дослідження соціально-економічних явищ і процесів, проводить соціологічні дослідження та надає консультаційні послуги територіальним громадам.

Окрім цього, в університеті розпочали освітню підготовку для підвищення кваліфікації держслужбовців.

Детальніше у відеосюжеті «Нової Доби»: