Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького нагородили дипломом від Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства науки і освіти за ІІ місце загальнокомандного заліку серед закладів вищої освіти 2 категорії та загальне 6 місце серед усіх ЗВО України на XIV Універсіаді. Такі підсумки було підбито на Генеральній Асамблеї у Полтаві 20 вересня.

На заході виступив президент Спортивної студентської спілки України, ректор Національного університету фізичного виховання і спорту України Євгеній Імас. Черкаський національний уверситет представляли виконавчий директор відокремленого підрозділу Спортивної студентської спілки України в Черкаській області, директор ННІ фізичної культури, спорту і здоров‘я Леонід Нечипоренко, студентка 2 курсу Анна Скачкова та студент-магістрант Дмитро Краснюк.

На засіданні також були розглянуті питання розвитку студентського спорту, основні пункти XV Зимової і Літньої Універсіади та Європейських студентських ігор.
— Ці вагомі досягнення — результат наполегливої праці наших студентів та їхніх тренерів. Ми пишаємося вами! — зазначив Голова відокремленого підрозділу Спортивної студентської спілки України в Черкаській області, ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександр Черевко. 

ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я