Благодійний марафон у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького триває. У ННІ іноземних мов із 5 грудня розпочалася акція «Подаруй солдату свято».

Святий Миколай уже в дорозі до наших захисників, щоб привітати їх зі святом. Подарунки від студентів ННІ іноземних мов поїхали на передову. Усі зібрані викладачами й студентами подарунки передали волонтерці, очільниці ГО «Центр забезпечення військових в зоні АТО» Інесі Плащенковій. Вона відправила їх бійцям ЗСУ. 

Заступник директорки інституту з виховної роботи Людмила Калюжна зазначила:

— Дирекція ННІ іноземних мов та студентська рада, які організували акцію, щиро вдячні студентам та викладачам інституту за небайдужість, доброту і щирість бажання подарувати свято тим, хто захищає нашу державу. Сподіваємося, що листи та вітальні листівки зігріють серця українських воїнів, подарують гарний настрій. Хочемо, щоб захисники відчули нашу вдячність за те, що ми маємо можливість жити звичайним життям, навчатися, навчати, розважатися завдяки їхньому щоденному подвигу і жертовності впродовж восьми років війни на сході.

Особливу вдячність висловлюємо студентці 4 курсу Анастасії Компанієць за домашню випічку та надзвичайно красиві подарунки, створені власноруч.

ННІ іноземних мов