Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького цьогоріч випускає 1200 бакалаврів. На жаль, у зв’язку з пандемією ми не можемо зібрати в актовій залі наших випускників, їхніх батьків і друзів на урочисту церемонію вручення дипломів.

Тому у межах проєкту «Бакалавр ЧНУ – 2020» публікуємо інформацію про випускників усіх інститутів та факультетів. Наші бакалаври зможуть знайти себе на фото та згадати роки навчання.
Один із наймолодших підрозділів ЧНУ, психологічний факультет, випускає цьогоріч 103 бакалаврів денної та заочної форми навчання, із яких шість — відмінники. Усі вони тепер — фахівці зі спеціальності «Психологія». А ще вони переконані, що вдосконалення світу кожен має починати з себе.

Протягом чотирьох років навчання в університеті студенти здобули не тільки кваліфікацію психолога, вони отримали дещо набагато цінніше. Подорослішали, стали сильнішими та впевнено йшли до успіху, до здійснення своєї мрії. Багато хто поєднував навчання з роботою. Школи, садочки, табори, тренінги  усе для того, щоб стати людиною з великої літери.

 

Група 4-А

Студенти психологічного факультету  дуже різносторонні, розумні, творчі. За ці роки кожен із них змінився до невпізнанності, віднайшов свою «родзинку». Але є серед них особливо активні, чия діяльність вплинула не лише на рейтинг факультету, а й на імідж університету. Марія Савич веде блог із психології, грає на гітарі, має чудові вокальні здібності. Євгеній Волошин, колишній військовий, учасник АТО — завжди активний, чуйний, допомагає іншим. Катерина Зайцева є генератором нестандартних ідей, відкрита і щира, емоційно заряджає колектив. Староста групи 4-В Анастасія Мулявка налаштовує колектив на роботу, бере участь у науковій діяльності.  

Група 4-В

Група заочників 2-го курсу скороченого терміну навчання за ці роки стала дружною сім’єю, частинкою великої університетської родини. 

Більшість бакалаврів вже є професійними медичними працівниками. У групі є й молоді мами, які чудово поєднували навчання з вихованням дітей.

 

 

Заочники

Студенти завжди відчували підтримку викладачів, за що їм безмежно вдячні.

Ректорат, деканат факультету та куратори груп — старший викладач кафедри прикладної психології Олег Васильович Нечипоренко і доцент кафедри психології Людмила Олександрівна Сіпко — вітають бакалаврів ЧНУ та бажають їм успіху в професії і в житті. Нагадують і про те, що їх чекає магістратура Черкаського національного та різноманітні курси, де можна розширити чи підвищити свою кваліфікацію упродовж усього професійного життя.