bgb
 
 
 
 
 

198 окремий батальйон Територіальної оборони передав подяку колективу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Неодноразово університетська спільнота підтримувала збори, оголошені випускником Ярославом Нищиком, який служить у цьому підрозділі.

«Від імені особового складу військової частини А7364 висловлюємо вдячність за активну життєву позицію та допомогу в подоланні повномасштабної агресії російської федерації проти України.

У цей нелегкий для України час ваша допомога надихає нас бути сильнішими та рішучішими у боротьбі за перемогу та є свідченням народної підтримки наших Збройних Сил, які щоденно, виконуючи завдання щодо захисту держави, підтверджують незламний патріотизм і відданість Україні!», — зазначається у документі.

Колектив університету постійно підтримує захисників. За одностайним рішенням ректорату, профкому, студентської ради працівники щомісяця передають невелику фіксовану суму на благодійність. Зібрані кошти перераховують  студентам,  випускникам, працівникам, які звертаються по допомогу.

Проводяться благодійні збори і ярмарки, доброчинні акції. Багато працівників університету також індивідуально перераховують кошти на потреби військових

Кошти можна також перерахувати на університетський благодійний рахунок.

Номер карти:

5375411209139653

Посилання на банку.

Долучайтеся до наших благодійних ініціатив, адже кожні 10, 20, 30 грн дуже важливі.

У разі виникнення потреб військові або члени їхніх родин можуть звернутися до студентської ради ЧНУ або до Галини Гаврилюк, проректорки з освітньо-виховної та іміджевої діяльності.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького