Традиційно напередодні Дня пам’яті і примирення в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького провели дружню зустріч ветеранів — дітей війни.

Захід відбувся за підтримки ректорату, профкому та ради ветеранів Черкаського національного. За словами голови ветеранської ради Віри Бойко, на обліку у Черкаському національному університеті знаходиться 57 ветеранів праці, дітей війни. Серед них — 11 продовжує працювати у стінах Черкаського національного університету. За довгі роки спільної праці ці люди стали дружнім колективом, тому травневе свято уже давно стало зустріччю друзів. Під час заходу звучали розповіді про воєнні роки, трудову звитягу.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Олександр Черевко:

— В Черкаському національному університеті відбулася зустріч кількох поколінь, яких об’єднує лихоліття і звитяга Другої світової війни.

Ми пам’ятаємо події тих років і переконані, що ніхто не забутий і ніщо не забуте. Дякую вам за невтомну, результативну працю у рідному університеті. Тут, ми шануємо традиції, будуємо сьогодення і крокуємо у майбутнє.

 Міцного здоров’я, родинного благополуччя і миру в домівках побажав учасникам заходу голова профспілки ЧНУ Анатолій Стеценко.

Музичні дарунки присутнім підготували мистецькі колективи університету — дует «ekSPRomt» і вокальний ансамбль «Мелодія».

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького