Студентка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Зоряна Христоріз здобула перемогу в номінації «Мода на довгому волоссі» на Чемпіонаті України від громадської організації «Спілка Професіоналів України в індустрії краси» та отримала дві золоті нагороди. Турнір відбувся в Київському міжнародному виставковому центрі.

Нагадаємо, до цього студентка пройшла відбірковий тур у Кам'янець-Подільському в номінації «Мода на довгому волоссі» і посіла перше та друге місце.

У другому турі Чемпіонату участь взяли близько 500 осіб. Це рекордна кількість учасників в Україні за весь час проведення Чемпіонату. Попри велику кількість досвідчених суперників, Зоряна Христоріз «прийшла однозначно за перемогою та цінним досвідом», адже вже витратила багато часу, сил та фінансів на підготовку до конкурсу. 

Змагання полягало в створенні протягом 30 хвилин зачіски «Мода на довгому волоссі», а також — у розкритті суті образу. Головною складністю було моделювання цілісного стильного образу.

— Ми продумували все до найдрібніших деталей: навіть волосся перефарбовували, перешивали сукню, купували прикраси тощо. У результаті я задоволена створеним образом і рада, що ризикнула брати участь у Чемпіонаті, — зазначає студентка.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького