Викладачі кафедри педагогіки і психології 24 січня зустрілися з учнями десятих і одинадцятих класів Золотоніської спеціалізованої школи № 2 інформаційних технологій.

Завідувач кафедри Інна Лук‘янець ознайомила учнів із загальною структурою вищих навчальних закладів, значенням факультетів, інститутів та кафедр у функціонуванні університету. Представила Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького як заклад, що постійно розвивається у напрямку відкриття нових спеціальностей і підготовки сучасних кадрів. Кафедра педагогіки і психології входить до складу ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва та забезпечує викладання психолого-педагогічних дисциплін у межах всього університету. 

Доцент Сабіна Раджабова розповіла учням про виховну роботу, дозвілля, матеріально-технічну базу ЧНУ. Доцент Валентина Глазиріна зупинилася на особливостях вступної кампанії 2018 року. 

Викладачі кафедри провели анкетування учнів та пріоритетності вибору навчального закладу, а також дали психологічні рекомендації щодо вибору майбутньої професії.

 

Старший викладач кафедри педагогіки і психології Олександр Свириденко