Налаштування доступності

bgb
 
 
 
 

Завідувачка кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського національного універсиетту імені Богдана Хмельницького Станіслава Пасєка взяла участь у Всеукраїнському форумі профільних навчальних закладів індустрії гостинності «Нові тренди індустрії гостинності 2025-2026 рр.», який проходив на базі готелю «Надія» у  м. Івано-Франківськ.

Модератором заходу був  Юрій Опанащук — голова асоціації готельних об’єднань та готелів міст України. Головною ідеєю заходу були теми, пов’язані з інноваціями в гостинності (діджитал, штучний інтелект, HR, сервіс та маркетинг).  

У заході взяли участь переможці численних всеукраїнських і міжнародних конкурсів барної справи, фуд-дизайну та фудстайлінгу (food styling — стилізація їжі). Фудстайлінг — це мистецтво підготовки їжі до фотосесії. Задача фудстайлінгу — зробити з їжі витвір мистецтва, створити апетитний образ страви для фото, щоб дивлячись на нього, клієнт практично відчув смак і одразу захотів купити.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО

У програмі  форуму були виступи готельєрів та рестораторів, викладачів ЗВО Києва, Івано-Франківська, Рівного, Дніпра, Запоріжжя. У виступах практиків прозвучало, що головною місією сучасних готелів має бути бажання створювати простір, де люди почуваються як вдома: з якісною кухнею, атмосферою та теплом.

ДИВИТИСЯ СЮЖЕТ

Цей захід був дуже важливим із точки зору підвищення кваліфікації, оскільки дав змогу познайомитися з сучасними досягненнями  практиків у цій сфері, з можливостями інноваційних рішень, які мають бути впроваджені у навчальний процес для здобувачів спеціальності  J2 «Готельно-ресторанна справа і кейтеринг».

Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи