Завідувачка кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського національного універсиетту імені Богдана Хмельницького Станіслава Пасєка взяла участь у Всеукраїнському форумі профільних навчальних закладів індустрії гостинності «Нові тренди індустрії гостинності 2025-2026 рр.», який проходив на базі готелю «Надія» у м. Івано-Франківськ.
Модератором заходу був Юрій Опанащук — голова асоціації готельних об’єднань та готелів міст України. Головною ідеєю заходу були теми, пов’язані з інноваціями в гостинності (діджитал, штучний інтелект, HR, сервіс та маркетинг).
У заході взяли участь переможці численних всеукраїнських і міжнародних конкурсів барної справи, фуд-дизайну та фудстайлінгу (food styling — стилізація їжі). Фудстайлінг — це мистецтво підготовки їжі до фотосесії. Задача фудстайлінгу — зробити з їжі витвір мистецтва, створити апетитний образ страви для фото, щоб дивлячись на нього, клієнт практично відчув смак і одразу захотів купити.
У програмі форуму були виступи готельєрів та рестораторів, викладачів ЗВО Києва, Івано-Франківська, Рівного, Дніпра, Запоріжжя. У виступах практиків прозвучало, що головною місією сучасних готелів має бути бажання створювати простір, де люди почуваються як вдома: з якісною кухнею, атмосферою та теплом.
Цей захід був дуже важливим із точки зору підвищення кваліфікації, оскільки дав змогу познайомитися з сучасними досягненнями практиків у цій сфері, з можливостями інноваційних рішень, які мають бути впроваджені у навчальний процес для здобувачів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа і кейтеринг».
http://cdu.edu.ua/news/zaviduvachka-kafedry-stanislava-pasieka-vyvchala-novi-trendy-industrii-hostynnosti-na-vseukrainskomu-forumi.html#sigProId2598ee4800
Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи
 
										 
										

 
      
      
    