Погодні умови не завадили футбольним командам Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, які беруть участь у «Великодньому кубку ЧНУ — ЛНЗ», провести третій змагальний день.

Тур повинна була відкривати гра команд «Дніпро» (ж) та «ННЦ Медичний інститут». Проте медики відмовилися від гри й зазнали технічної поразки 5:0.

У першій реальній грі «Олімп» грав проти «ПАНа». Обидві команди вже вийшли у наступний раунд, але сьогодні боролись за лідерство в групі. «ПАН» здолали захист супротивника й перемогли із рахунком 4:1.

У другій грі «Грифіндор» боровся з «Boba Messi» за вихід у раунд плей-оф. Гравці команди «Boba Messi» вийшли максимально вмотивованими та зарядженими. Вони без значних проблем перемогли «Грифіндор» із рахунком 5:0.

У третьому матчі «ННІ Педагогічна освіта» грали проти «Юності». «Юність» з легкістю обіграли опонентів із рахунком 11:1.

У четвертому матчі зіткнулись «ФОТІУС» та «ФК Воля». Для «ФОТІУСа» це була вирішальна гра на цьому турнірі. Але нестримна «Воля» продовжила свою безпрограшну серію й перемогла із рахунком 8:1.

У п’ятому матчі грали «ННІ УФСК» та «Наша Ряба». Матч був доволі напруженим. Обидві команди йшли нога в ногу. Урешті-решт «Наша Ряба» здолала опонентів із рахунком 2:1. Слід зазначити, що «ННІ УФСК» вийшли на матч майже повністю новим складом. Причина полягає в тому, що у попередніх матчах три гравці основи отримали травми та не змогли продовжити участь у змаганнях. Але це не завадило команді вийти й показати гідну гру в останньому матчі.

У шостому «Психофутболісти» грали проти «Збірної Світу». «Психофутболістам» потрібна була лише перемога, щоб вийти з групи. Матч був доволі рівним й емоційним. В один момент «Збірна Світу» зуміла переломити хід матчу і розгромити опонентів із рахунком 5:1.

Закінчувала груповий етап гра команд «ННІ Економіки і права» та «Викладачів». «ННІ Економіки і права» влаштовувала тільки перемога. З перших хвилин вони кинулись до бою й відкрили рахунок на початку. «Викладачі» швидко оговтались після такого старту й взяли гру під свій контроль. У результаті «Викладачі» перемогли із рахунком 5:2.

Закінчився груповий етап змагань «Великодній кубок ЧНУ-ЛНЗ». У підсумку таблиця має такий вигляд:

Група «А»

1. «ПАН» 9 очк.

2. «Олімп» 6 очк.

3. «Дніпро» (ж) 3 очк.

4. «Мед.інститут» 0 очк.

Команда «ПАН» упевнено виходить у наступний етап, не програвши жодного матчу. «Олімп» оступився у боротьби за лідерство в групі, але ще випробує свої сили у раунді плей-оф.

Група «В»

1. «Юність» 9 очк.

2. «Boba Messi» 6 очк.

3. «Грифіндор» 3 очк.

4. «Педаг.освіти» 0 очк.

Боротьба у групі була по справжньому запеклою. «Юність» продемонструвала чудову гру й змогла вибороти перше місце у таблиці. В останній грі «Boba Messi» змогли здолати свого супротивника і вийти у наступний раунд. Шлях «Грифіндора» на цьому етапі закінчується.

Група «С»

1. «ФК Воля» 9 очк.

2. «Наша Ряба» 6 очк.

3. «ФОТІУС» 3 очк.

4. «ННІ УФСК» 0 очк.

«ФК Воля», розгромивши своїх суперників, виходить у наступний раунд із першого місця. «Наша Ряба» у непростій грі проти «ННІ УФСК» все-таки змогла здобути перемогу й пройти далі.

Група «D»

1. «Викладачі» 9 очк.

2. «Збірна Світу» 6 очк.

3. «ННІ Економіки і права» 3 очк.

4. «Психофітболісти» 0 очк.

Досвідчена команда «Викладачів» продемонструвала справжній приклад злагодженої командної гри. Вони без проблем виходять у раунд плей-оф. В останньому запеклому матчі «Збірна Світу» перемогла «Психофутболістів» і забезпечила собі потрапляння у наступний етап.

У чвертьфіналі нас очікує справжня спека. У команд більше не буде права на помилку. Ігри обіцяють бути дуже цікавими та емоційними.

Відкриває 1/4 фіналу гра команд «ФК Волі» та «Збірної Світу».

Обидві команди демонстрували чудову гру протягом турніру. На глядачів очікує справжня битва між рівними суперниками.

У другому матчі зіграють «Наша Ряба» проти команди «Викладачів».

Цікаво чи зможе «Наша Ряба» нав’язати свою гру, чи «Викладачі» продовжать безпрограшну серію.

У третьому матчі «ПАН» зіграє проти команди «Boba Messi».

У останньому матчі 1/4 фіналу «Олімп» зіграє проти «Юності».

«Олімпу» доведеться докласти чимало зусиль, щоб пройти далі.

Також відбудуться ігри між жіночими командами:

«Енергія» — «Дніпро»

«Дніпро» — «Еврика»

Денис Непогодьєв, студент 1-Ж курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Фото:  Яна Трохименко, студентка 2-ВБ курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького