Засідання  вченої  ради в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулося в онлайн-форматі.

Про рекомендацію здобувачів вищої освіти на призначення стипендій Президента України, стипендії Кабінету Міністрів України, стипендії Михайла Грушевського поінформувала проректорка з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галина Гаврилюк, а проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко представив кандидатури науково-педагогічних працівників на здобуття премії Верховної Ради України для молодих учених.

Головна бухгалтерка Тетяна Платошкіна та в.о. начальника планово-фінансового відділу Анжела Пономаренко прозвітували про стан фінансового забезпечення університету та про фінансовий план на 2022 рік.

В.о. голови студентської ради Дар’я Загребельна зупинилася на питанні фінансування діяльності студентської ради університету.

Вчена рада заслухала інформацію проректора з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергія Корновенка і затвердила тематичний план наукових досліджень та розробок на 2022 рік.

Про затвердження результатів міжнародного стажування та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників університету доповіла учений секретар університету Наталія Андрусяк.

Крім того, було вирішено ще низку важливих питань: затверджено розпорядчі документи та зміни до них, звіти стипендіатів Кабінету Міністрів, перейменовано структурний підрозділ.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького