Запрошуємо переглянути рекламний відеоролик про спеціалізацію «Видавничий бізнес і сучасні комунікативні технології» (спеціальність 061 «Журналістика») Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Професійне володіння сучасними технологіями створення і змістового наповнення друкованих та електронних видань, уміння просувати їх на медіаринку — основа успішної кар’єри в інформаційному суспільстві. Саме цьому кафедра видавничої справи, редагування і теорії інформації вчить студентів. 

Освітня програма «Видавничий бізнес і сучасні комунікативні технології» дає змогу реалізовувати усілякі креативні проєкти: студенти знімають відеоролики про студентське життя, створюють новинні портали, верстають книги, журнали, газети.
Крім того, беруть участь у культурних подіях міста. Відтак, майбутні видавці волонтерили на всіх трьох Черкаських книжкових фестивалях. Така активність мотивує, допомагає виробити самостійність, відповідальність, оперативність. А головне — прищеплює любов до професії та розкриває творчий потенціал
Тож, не має жодних перешкод для тебе, абітурієнте, аби розвивати власний творчий потенціал, навчаючися за освітньою програмою «Видавничий бізнес і сучасні комунікативні технології»!

Детальніше у відеоролику:

Кафедра видавничої справи, редагування і теорії інформації