Вебінари від «Clarivate» відбуватимуться у січні. Учасники, які прослухали більш як 90% основного часу вебінару, що проходить у «Webex», протягом трьох робочих днів отримують сертифікат учасника. Реєстрацію на вебінари, що пройдуть у «Webex» — відкрито.

Перейдіть за посиланням. Натисніть «Register», щоб заповнити анкету. У «Webex» операційна система XP не підтримується. Усі заходи безкоштовні, на платформі WEBEX*за умови прослуховування 90 % основного часу вебінару надсилається сертифікат учасника протягом трьох робочих днів на вказану при підключенні електронну адресу. Реєстрацію відкрито за відповідними посиланнями.

20 січня 2022, 16:15–17:15 (київський час) — ПОВТОР від 13 січня
Тема: Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці в 
Web of Science та InCites
Тези: Наукові дослідження часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця з знаними лабораторіями світу буде на часі та дозволить і виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати. На вебінарі з’ясуємо як знайти і проаналізувати здобутки інших установ, визначити лідерів та знайти їхні контакти. Проаналізувати співпраці своєї організації, з якими установами і чому вони більш ефективні. Визначити фонди, що фінансували аналогічні дослідження, які теми підтримувалися певною грантовою агенцією, у кого зі співвітчизників були такі гранти та, як завжди, відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
РЕЄСТРАЦІЯ

26 січня 2022, 16:15–17:15
Тема: Можливості референс-менеджера 
EndNote для роботи з бібліографією
Тези: Щоб не витрачати багато часу на оформлення переліків літератури за форматом обраного видання, уникнути помилок з бібліографією при написанні курсових, кваліфікаційних робіт чи дисертацій запрошуємо на вебінар де дізнаємося про референс-менеджер 
EndNote і як з ним працювати:
– cтворення аккаунту, наповнення бібліотеки через імпорт записів з 
Web of Science, сайтів журналів, онлайн бібліотек, Google Scholar, додавання записів вручну.
– cтворення та впорядкування каталогу, спільний доступ до даних, використання у науковій роботі (створення звітів) та освітньому процесі.
– (пере)оформлення статті за форматом обраного видання за допомогою 
Cite While You Write™. Робота з рукописом додавання/видалення посилань, правки, версія для подання до видання. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

РЕЄСТРАЦІЯ

27 січня 2022, 16:15–17:15
Тема: Оновлена платформа 
Web of Science: швидше, зручніше, ефективніше
Тези: Якщо ви розпочинаєте знайомство з 
Web of Science або бажаєте дізнатися про всі зміни що відбулися у новому інтерфейсі - запрошуємо на онлайн демонстрацію де відпрацюємо алгоритм ефективної роботи у новому інтерфейсі Web of Science. Визначимо що і як індексується на платформі і які можливості відкриває база науковцям. Розглянемо можливості кабінету користувача, алгоритм пошуку робіт за вказаною темою, які можуть бути помилки і як їх уникнути, оцінимо результати, розподіл документів за роками, цитування, h-індекс, хто цитує, чим корисний аналіз цитування, що таке пов’язані записи, які установи є літерами в даній галузі, як зв’язатися з науковцями даних установ, в яких видання варто публікувати результати, чи є безкоштовні публікації. Варіації пошуку у Web of Science. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

РЕЄСТРАЦІЯ

13 січня під час вебінару оголошено вікторину, серед учасників, що до 9:00 20 січня дадуть на питання правильно відповіді, Random визначить володаря сувенірів.

  • ЗАПИТАННЯ
  • ВІДЕОПІДКАЗКА

Цього року продовжуємо серію «Clarivate – науковцям 2022 або місце зустрічі змінити не можна». І кожного другого четверга кожного місяця о 16:15 будемо чекати на вебінарі. Реєстрація на всі вебінари серії – відкрито. Реєструйтеся і до зустрічі.

10 лютогоhttps://bit.ly/3HIJ3U8
10 березняhttps://bit.ly/31yYJtJ

7 квітняhttps://bit.ly/33cT5Op

5 травняhttps://bit.ly/3JRQuKG

9 червняhttps://bit.ly/3n5brYB

7 липня:
https://bit.ly/3f1Aast
11 серпняhttps://bit.ly/3395z9N
вересняhttps://bit.ly/3zC06EC
жовтняhttps://bit.ly/3eZeSM2
10 листопадаhttps://bit.ly/3t5Laxi
8 грудняhttps://bit.ly/3t2GGXY