Студенти та викладачі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького мають змогу долучитись до заходів в межах Всесвітнього тижня грошей, координатором якого є Національний банк України (20.03.2023 — 02.04.2023).

У програмі заходів — тематичні лекції, тренінги, майстер-класи, змагання і конкурси, спрямовані на підвищення фінансової обізнаності молодого покоління.

Заплановані заходи включатимуть вебінари головних експертів управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ: Тетяни Машлаковської («10 найпоширеніших схем платіжного шахрайства у воєнний час») та Вікторії Ролік «Сучасні технології, цифровізація та чат GPT у сфері фінансових послуг». Детальніша інформація — в програмі заходів.

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.

«Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє» — це офіційна тема Global Money Week у 2023 році.

ННІ економіки і права