Захищаючи Україну від російського агресора, в бою, рятуючи життя своїх побратимів, загинув випускник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Про це повідомляють кореспонденти «ВІККА НОВИНИ».

Сергій Олексійович народився 23 листопада 1972 року у Золотоноші. ЗВО закінчив у 1994 році, здобувши спеціальність учителя фізичної культури.

Футболіст, вчитель, друг, коханий чоловік, люблячий батько, син, людина з великою і щирою душею, сміливець та справжній патріот своєї держави. 24 лютого зранку Сергій Олексійович востаннє прийшов до школи. А вже ввечері, як і більшість золотонісців, вписав своє ім’я у список добровольців територіальної оборони.

У скорботі залишив батьків, дружину Аллу Михайлівну, дочку. Крім родини в нього було три пристрасті: школа, футбол і рибалка. На його сторінці у соцмережах в усіх дописах — Україна, школа. Весь час цікавився життям школи, навіть перебуваючи на фронті. Писав коментарі, телефонував, робив репости всіх заходів. «Фізику скасовую, буде фізкультура», — вклинювався у листування шкільної  групи у вайбері, втішаючи своїх учнів.

Жив для людей і загинув, рятуючи людей. Низький уклін і вічна шана полеглому Герою.

Нехай Господь дарує Вічний спокій і славу Герою! Назавжди 50.

Щирі співчуття близьким та рідним Героя!

Джерело: «ВІККА НОВИНИ»