Щиро вітаю всіх військовослужбовців із Днем Збройних Сил України! Це день, коли найкращі сини нашої землі відзначають своє професійне свято. А ми схиляємо голови перед захисниками, віддаємо їм данину шани і поваги, висловлюємо свою вдячність.

Цьогоріч у Збройних Сил України 30-річний ювілей. Їхні міць, сила, незламний дух та патріотизм ґрунтуються на вікових традиціях захисників України, які від Київської Русі і до сьогодення є опорою і надією свого народу.

У цьому контексті ще раз переконуюся, наскільки правильним було рішення відкрити в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького кафедру військової підготовки, яка щороку випускає десятки кваліфікованих офіцерів. Наші викладачі вкладають душу в їхню підготовку, а студенти є гідним поповненням Збройних Сил України.
Тому вітаю і колектив і студентів кафедри, а також усіх українських військовослужбовців! Зичу здоров’я, миру на нашій землі, віри у свої сили і в нашу Україну! Бо нема більш почесної місії, ніж боронити свою державу! Слава Героям!

З повагою — Олександр Черевко, ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького