bgb
 
 
 
 
 

Після літнього перезавантаження розпочала свою роботу «Юридична клініка» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

24 вересня було проведено тренінг для студентів третього та четвертого курсу, які навчаються за спеціальністю 081 «Право».

Консультанти прослухали теорію та практичні поради від студентки 4 курсу Олександри Пономар. Вона поділилася корисними кейсами після навчання у Літній школі права «Сила права та юридичних клінік в умовах війни».

Студентка зазначила:

— Якщо ви прагнете стати успішними юристами, не пропускайте можливості взяти участь у подібних заходах. Адже вони відкривають нові горизонти та надихають на подальший розвиток.

Завдяки дискусійній формі тренінгу учасники мали змогу висловити свої думки щодо актуальних питань та проаналізувати запропонований кейс щодо «Виходу за межі».

На сьогодні «Юридичні клініки» працюють задля надання безоплатної кваліфікованої правової допомоги захисникам і членам їхніх сімей, внутрішньо переміщеним особам та усім іншим людям, хто потребує такої допомоги.

Графік роботи «Юридичної клініки» ЧНУ:

вівторок та четвер з 9:00 до 12:00 та з 14:00 до 17:00 за адресою: місто Черкаси, бульвар Шевченка, 81, навчальний корпус №1, кабінет 123.

«Юридична клініка» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького