7 вересня після літнього періоду продовжила свою роботу «Юридична клініка» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

— Ми запрошуємо клієнтів отримати безоплатно первинну правову допомогу, а також окремі види вторинної правової допомоги щодо складання юридичних документів, — говорить директорка «Юридичної клініки» Олена Кульбашна. — Досвід роботи нашої «Клініки» становить понад 15 років. «Юридична клініка» є членом Асоціації юридичних клінік України. 

До роботи залучаються кращі студенти 2-5 курсів спеціальності «Право», які консультують під керівництвом досвідчених юристів — викладачів-кураторів.

У «Юридичній клініці» ЧНУ молоді правники надають консультації з приватноправових галузей права, а також допомагають скласти необхідні юридичні документи з метою відновлення порушених прав і свобод, роз’яснюють норми чинного законодавства.

Графік роботи:

вівторок та четвер з 9:00 до 12:00 та з 14:00 до 17:00 за адресою: місто Черкаси, бульвар Шевченка, 81, навчальний корпус №1, кабінет 123.


Староста «Юридичної клініки» Сніжана Півень