Весна для студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розпочалася яскравими конкурсами краси й талантів. Серед них — і феєричний «СтудМіс Черкащини-2016».


Цьогоріч на шоу краси і грації Черкаський національний представляли дев’ять студенток. Упродовж трьох місяців красуні щоденно готувалися. Вони пройшли жорсткий відбір під час кастингу, а потім через серйозні тренування, репетиції дівчата впевнено, хоч і з хвилюванням, крокували до своєї мети…  Одна з вродливиць — черкащанка Яна Гончар, першокурсниця ННІ української філології та соціальних комунікацій. Ще зі школи дівчина мріяла про конкурс краси. І ось – мрії збуваються!
Дівчина активна і різностороння. Бере участь у спортивних змаганнях, захоплюється волейболом, грою на гітарі, різними видами танцю. До «СтудМіс»
готувалася старанно. На конкурсі талантів здивувала журі і глядачів ефектним танцем.
Секретом краси Яна Гончар називає віру в себе.
Мабуть, у всі часи впевненість у собі була синонімом успішності, лідерства, повноти буття. Я вважаю, що жінка повинна мати це відчуття, а не заздрити іншим.
Яна щиро дякує за підтримку рідним, друзям, знайомим і своєму інституту.
— Я ще раз упевнилась у тому, що в мене НАЙКРАЩІ друзі, які «викричали» для мене титул «Міс Глядацьких симпатій», — каже дівчина. — Це — найкрутіша група підтримки, яка не давала мені опускати руки і підтримувала кожну хвилину. Я дуже щаслива, що поруч зі мною такі  люди!


Студентам рідного університету Яна бажає легкого навчання та успішного майбутнього, абітурієнтам — прийняти вдале рішення, а ось майбутнім королевам краси дівчина нагадує: «Врода без інтелекту — ніщо. Тому будьте красивими і тілом, і розумом, і душею!»


Каспрова Марія, Єгорова Марія, 1-Р ННІ УФСК