Викладачі ННІ міжнародних відносин, історії та філософії — професор Віталій Масненко та доцент Тетяна Терещенко — в межах виїзного засідання наукового міжкафедрального семінару «Люди "старої нової" України: трансформація української національної ідентичності кінця ХVІІІ – першої половини ХІХ ст.» зустрілися із учителями й учнями чотирьох шкіл міста Городище.

Віталій Масненко розповів учителям про нові можливості підвищення кваліфікації педагогічних працівників за спеціальністю 014.03 «Середня освіта (Історія)» на базі ННІ міжнародних відносин, історії та філософії. Розповів учням старших класів про те, що навчання в інституті допоможе самореалізуватися як історик, свідомий громадянин, патріот України.

Тетяна Терещенко поінформувала учнів про умови вступу до ЧНУ, акцентувала на можливості отримання подвійного диплома та стажування в європейських університетах. Запросила школярів міста разом з учителями взяти участь у низці запланованих в інституті заходів. Для школярів буде проведено дебатний турнір у межах «Школи молодого дипломата», тижні відкритих дверей «Стань студентом ННІ міжнародних відносин, історії та філософії ЧНУ ім. Б. Хмельницького на один день», публічні лекції та семінари викладачів інституту.

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії