Викладачі кафедри німецької філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провели Регіональний науково-практичний семінар підвищення кваліфікації для вчителів ЗЗСО «Moderne Technologien und Ideen im Deutschunterricht».

З вітальним словом до учасників заходу звернулася директорка ННІ іноземних мов доцентка Людмила Швидка. У програмі заходу були представлені такі доповіді: «Гра на заняттях з німецької мови» (доцентка Вероніка Ганєчко), «Роль фонетики у навчанні сприйняття мовлення носіїв мови із застосуванням новітніх технологій» (доцентка Надія Поліщук), «Ігри-енерджайзери на занятті німецької мови» (викладачка Анастасія Ришкова). Усі учасники заходу долучились до жвавої дискусії стосовно представлених доповідей проведеного заходу та обговорили останні рекомендації та проєкт стандарту до ОП «Середня освіта».

Гаранти освітніх програм: доцентка Леся Овсієнко та старша викладачка Світлана Стройкова представили проєкти освітніх програм для обговорення та провели опитування стейкхолдерів. Усі зацікавлені сторони висловили свої рекомендації та зауваження щодо покращення змісту освітніх програм кафедри німецької філології. Кафедра німецької філології дякує усім вчителям, які долучилися до заходу та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Кафедра німецької філології