Із 23 по 25 березня в білоруському місті Ошмяни відбувся Кубок Європи з класичного пауерліфтингу та класичного жиму лежачи. Для забезпечення організації та проведення цих змагань Європейською федерацією пауерліфтингу було запрошено професора кафедри спортивних дисциплін Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Анатолія Стеценка і завідувача кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем Бориса Онищенка.

Анатолій Стеценко, член Технічного комітету Міжнародної федерації пауерліфтингу та реєстратором рекордів світу і Європи, на належному рівні організовував суддівство змагань. А Борис Онищенко, у якості комп’ютерного секретаря та ІТ експерта Міжнародної федерації пауерліфтингу, забезпечував роботу інформаційно-статистичної програми «GoodLift».

Цей програмний продукт розробила група працівників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, до складу якої входили Іван Ковба, Олександр Копаєв, Анатолій Стеценко. Уже майже 20 років «GoodLift» використовується на всіх міжнародних змаганнях і на національних чемпіонатах у понад як 30 країнах світу, що є міжнародним визнанням конкурентноспроможності та успішності працівників і викладачів нашого університету.

Первинна профспілкова організація Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького