24 квітня 2018 року в Києві у конгрес-холі Mercure Kyiv Congress відбувся Всеукраїнський відкритий форум лідерів освіти «MIND EDUCATIONLE ADERS FORUM 2018, досвід Республіки Корея», за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, за підтримки Міністерства юстиції України.

Учасниками форуму стати Голови обласних державних адміністрацій, голови міських рад, представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства юстиції України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, посли та консули, представники International Mind Education Institute, представники бізнесу, керівники закладів освіти та їх заступники, проректори та викладачі.

На форумі була присутня кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки підприємства, обліку і аудиту ННІ права і економіки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Анжела Гриліцька.

Під час форуму учасникам розповіли, як розвивати креативне та творче мислення у студентів, а також як навчити їх будувати професійний діалог. Відбулася презентація програми розвитку інноваційного мислення від International Mind Education Institute – офіційно зареєстрованого Міжнародного інституту розвитку інтелекту (Республіка Корея), який визнаний найкращим інститутом розвитку креативного та інноваційного мислення у сучасної молоді.

У форумі взяв участь Пак Ок Су, доктор філософських та педагогічних наук, громадський діяч, експерт із Mindset Education для урядовців таких країн: Філіпіни, Парагвай, Перу, КНР, В’єтнам, Бенін, Замбія, Танзанія, Малаві, Лесото, Уганди, Ефіопії, Свазіленд, Кенія та інші.

Під час доповідей висвітлили базові параметри організації взаємодії викладача та студентів, що сприяють плідному формуванню креативного мислення та всебічному розвитку особистості майбутнього професіонала.

Навчально-науковий інститут права і економіки