Відповідно до Умов прийому до закладів вищої освіти на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» оголошено рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на бюджет.

511 вступникам було надано рекомендацію на бюджет до Черкаського національного університету. Це на 15% більше, ніж торік.

Популярністю користувалися спеціальності «Прикладна фізика та наноматеріали», «прикладна математика», «хімія», «агрономія», «біологія», «Середня освіта. Англійська мова і література», «Інженерія програмного забезпечення», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «фізична культура і спорт» та інші.

Рейтингові списки рекомендованих на бюджет оголошені для абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання.

На сайті інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» статус заяв тих абітурієнтів, які рекомендовані до зарахування на бюджет, змінено зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (бюджет)».

Також, навпроти заяви абітурієнта в електронному кабінеті, за якою абітурієнт рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, встановлено статус «Рекомендовано до зарахування».

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення (подати оригінали документів) до 18:00 2 серппня. Статус заяв абітурієнтів, які виконають вимоги до зарахування, 2 серпня має змінитися на статус «До наказу (бюджет)».

Зарахування вступників на навчання за кошти державного або регіонального бюджету (за державним або регіональним замовленням) має відбутися 09 серпня 2021 року.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на «Рекомендовано (контракт)». Для вступу також треба буде подати пакет документів до вишу, кінцеву дату прийому визначає заклад вищої освіти, але загалом зарахування на контракт може тривати до 11 серпня 2021 року.

ЗНАЙТИ СЕБЕ В СПИСКУ

Приймальна комісія ЧНУ