У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького активно працює пункт реєстрації електронних кабінетів та заяв. Учорашні випускники шкіл з 1 серпня стали абітурієнтами, розпочалася також реєстрація електронних кабінетів вступників до магістратури.

Кожен абітурієнт може це зробити самостійно. Проте, У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького їм допомагають кваліфіковані фахівці приймальної комісії. Абітурієнтам, незалежно від того, куди вони вступають, допомагають реєструвати кабінети, а згодом — і подавати електронні заяви.

Черкащанка Аліна Приходько каже, що боїться помилитися, тому вирішила звернутися до пункту реєстрації в ЧНУ. Дівчина реєструє кабінет із перших днів вступної кампанії і відзначає, що система працює без збоїв, а консультанти уважні та кваліфіковані.

— Понад 100 осіб в університеті щоденно працюють для того, щоб всі охочі змогли обрати собі спеціальність та вступити на навчання, — говорить в.о. ректора університету, голова приймальної комісії ЧНУ Олександр Черевко. — Відсьогодні розпочали роботу відбіркові комісії інститутів та факультетів ЧНУ, де вступникам усіх категорій надають консультації стосовно обраних спеціальностей, приймають документи на вступ у тих, хто подає їх у паперовому вигляді. У такому режимі відбіркові комісії працюватимуть до завершення вступної кампанії.

Тривають творчі конкурси, попереду вступні випробування. Постійно діє консультаційний пункт приймальної комісії, який веде прийом абітурієнтів з усіх питань та модерує роботу відбіркових комісій.

Робота проводиться з дотриманням карантинних норм. Переконаний, що вступна кампанія-2020 буде успішною і всі вступники зможуть реалізувати своє право на навчання!

Нагадаємо, 1 серпня розпочалася найактивніша фаза вступної кампанії: абітурієнти створюють свої електронні кабінети на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/

Про це також — у сюжеті «Черкаси:UA»:

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького