bgb
 
 
 
 
 

Фотопроєкт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького «Вони захищають Україну» триває.

Напередодні Дня Незалежності України в головному корпусі університету відкрилася ІІ частина виставки.

Сотні працівників, випускників і студентів ЧНУ з 2014 року стали на захист України. 97 осіб погодилися взяти участь у фотопроєкті. 

— Ще 48 героїв — членів спільноти Черкаського національного — дивляться на нас зі світлин і нагадують, що боротьба за Незалежність триває. Герої на фото різні за віком, за фахом, за інтересами. Знані в Черкасах і не дуже. Поруч на світлинах професор університету і його студент, успішний юрист і відомий журналіст, завідувач кафедри і директор навчального центру, учитель і управлінець… Здається зовсім недавно Іван Х. креативив у студраді природничників, а сьогодні не кожен впізнає в мужньому воїні того безвусого хлопчиська. А в Руслана М. щоразу, коли він буває в університеті, ми питаємо, чи склав сесію і яка потрібна допомога…

Про дівчат на фото не можу без сліз говорити. Варто лише зазирнути в їх очі…

Не знаю, як складеться доля кожного з них і наша доля, але знаю, що ці вже тепер 97 сюжетів фотовиставки стануть частиною історії Черкаського національного.

Честь, слава, щира вдячність українським воїнам! — зазначає авторка ідеї, проректорка з освітньо-виховної та іміджевої діяльності ЧНУ Галина Гаврилюк.

Реалізували проєкт працівники відділу інформації та зв’язків із громадськістю, дирекції інститутів та деканати факультетів.

Нині формується ІІІ частина фотовиставки.

Ознайомитися з фотовиставкою можна на сайті у рубриці «ЧНУ в роки війни». 

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького