Учасники «Фабрики музичного мистецтва "Voices"» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького у дні святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України дали низку концертів на міських заходах.

З перших днів повномасштабного вторгнення студенти ЧНУ демонстрували свою громадянську позицію всіма засобами, у тому числі й через мистецтво. Якраз у ті дні молодь об’єдналась у вокальний колектив «Voices». Збиралися і співали патріотичних пісень, почали записувати відео та давати благодійні концерти. Нині це вже «Фабрика музичного мистецтва "Voices"», що об’єднала кілька колективів. Художній керівник — Яна Боровик, звукорежисер — Анна Прокопчук.

Своєю творчістю артисти дають надію на перемогу та підіймають патріотичний дух університетської родини. Попри молодий вік, "Voices"  має перемоги та нагороди музичних конкурсів різних рівнів.

Колектив уже полюбився черкащанам та став бажаним гостем на міських і загальнообласних заходах.

Лише упродовж останніх тижнів на запрошення міської влади творчий колектив привітав концертною програмою Територіальний центр надання соціальних послуг м. Черкаси з річницею створення.

Адміністрація закладу оголосила подяку ректору Олександру Черевку, проректорці з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галині Гаврилюк, Анні Прокопчук, Яні Боровик та учасникам колективу за яскраве та проникливе виконання. Адже виступ вокалістів нікого не залишив байдужим під час заходу.

У День Незалежності України студентський ансамбль завітав до однієї з військових частин та дав концерт у Черкаському краєзнавчому музеї.

Кожний музичний номер вдячні глядачі проводжали бурхливими аплодисментами.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького