Дев’ять красунь із Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у цьогорічному конкурсі «СтудМіс Черкащини-2016». І хоч перемога не дісталася жодній із них, та дівчата заявили про себе, продемонструвавши таланти й інтелект.


Другокурсниця ННІ УФСК Тетяна Зиміна одягла корону ІІ Віце-СтудМіс Черкащини-2016. Дівчина опановує спеціальність «Видавнича справа та редагування», любить читати, малювати, вчить англійську та німецьку мови. І звісно ж, займається спортом.
Народилася Тетяна на Одещині, але з дитинства живе в Черкасах. Дізнавшись, що в місті обиратимуть найгарнішу студентку області, вирішила випробувати долю. До цього вже завоювала третє місце у конкурсі «Міс Хрещатик-Сіті»
— Кастинг для мене пройшов легко та швидко, — пригадує Тетяна. — Конкурс талантів був найскладнішим. Я боялася грати для великої кількості людей. У результаті таки виступила відмінно. Після цього страх зник.
— Які таланти демонструвала журі і глядачам?
— Грала на скрипці ЛюдовікоЭйнауді «Una Mattina». А ще виконала пісню Світлани Тарабарової «Світло в тобі».
— А який етап конкурсу сподобався найбільше? І чому?
— Найбільше сподобався сам фінал. А вихід у вечірніх сукнях — взагалі найкрасивіша постановка та найкраще вбрання за весь вечір.
— Як готувалася до фіналу?
— Особисто я — ретельно. Репетирувала через день, по дві години, а інколи навіть по три. Поєднувала це з навчанням та походами в тренажерну залу. Незважаючи на напружений графік, було весело та цікаво.
— Які стосунки склалися з іншими конкурсантками?
— Усі нормально спілкувалися.
— Хто за тебе найбільше вболівав?
— Матуся. Вона пройшла зі мною усі етапи цього конкурсу, підтримувала у всьому.
— Що, на твою думку, важливіше — врода чи інтелект?
— Усе повинно бути в комплексі: і зовнішність, і внутрішній зміст.
— Секрет краси від учасниці «СтудМіс-2016»
— Повноцінний сон, збалансоване харчування і щоденний догляд за собою — ось і увесь секрет.
— Що хотілося б побажати студентам університету?
— Вірити у себе та не зупинятися на досягнутому.



Марина Клімчук, І курс ННІ УФСК