У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького тривають випуски магістрів.

Сьогодні дипломи вручили випускникам навчально-наукових інститутів педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва; інформаційних та освітніх технологій; української філології та соціальних комунікацій; фізичної культури, спорту та здоров’я.

Насамперед дякували військовим, які боронять Україну від російських загарбників. Сумною традицією вже стало вшанування випускників і студентів ЧНУ, загиблих у російсько-українській війні.

Омріяний документ про здобуття вищої освіти випускники отримали з рук ректора, проректорів та директорів інститутів.

— ЧНУ продовжує випускати магістрів. 141 диплом із відзнакою свідчить про якість освіти і про бажання навчатися. Щирі емоції дипломованих фахівців, їхніх рідних, які прийшли розділити з ними радість, підтверджують, що ми на правильному шляху, що освіта потрібна українцям. Щиро вірю в те, що ми переможемо, що відродиться економіка, наші села і міста, і кожен зможе реалізувати себе в мирному житті. Вклоняюся нашим воїнам, які за це борються. А випускникам і своєму колективу бажаю успіхів, віри в себе, у нашу державу, у ЗСУ! — зазначає ректор Олександр Черевко.

Хвилюючі спогади, улюблені викладачі, напутні слова і слова вдячності додалися у скарбничку спогадів про роки навчання, які проходили у непрості для країни часи. Емоції подарували і творчі дарунки від «Фабрики музичного мистецтва “Voices”», вокального гурту «Серця трьох» та студентів-хореографів (ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва).  

Магістрів ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва привітали випускники, які вже стали роботодавцями: депутатка Черкаської міської ради, власниця приватного дитячого садочку, випускниця Черкаського національного Валерія Шинкарьова, директор Червонослобідського закладу загальної середньої освіти I-IIІ ступенів №1 Анатолій Самохотов.

Свою alma mater привітала випускниця ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я Наталія Ковтун та її  школа східного танцю «Butterfly».  

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: Олександра Гончаренко, 2-PR, Вікторія Бондаренко, 2-Ж, студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій